Kölcsey estigimi blogja

Kedves Érettségizők!

Tájékoztató a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában a történelem érettségi vizsgákon használható történelmi atlaszokról: A fentiek alapján a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában a történelem érettségi vizsgákon használható történelmi atlaszok: – az állami tankönyvfejlesztésért és kiadásért felelős szerv által kiadott, kronológiai adattáblázatot nem tartalmazó középiskolai történelmi atlasz – a 2015/2016. tanévben tankönyvjegyzékre került középiskolai történelem atlaszok közül:

Megrendülten búcsúzunk

Megdöbbenve és megrendülve tudatjuk, hogy szeretett kollegánk, Tóth Árpád a Kölcsey Ferenc Középiskola Nyíregyháza II. Tagintézményének vezetője, matematika – fizika – informatika szakos tanár életének 53. évében elhunyt. Búcsúztatása 2017. január 27-én 12.00 órakor Nyíregyházán, az Északi Temető főbejárati ravatalozójából lesz.

Emlékét kegyelettel szívünkben örökre megőrizzük.

IN MEMORIAM

2000 nyarán Tippan Attila igazgató úr Nyírteleken keresett egy tagintézmény-vezetői feladatok ellátására alkalmas személyt, aki az akkor induló Budakalász Gimnázium új tagintézményét irányítaná. Szakmai berkekben Kovács István igazgató urat javasolták erre a feladatra. A találkozás eredményes volt, és egy hosszú, éveken át tartó közös munka kezdődött el.

Oldalak